Mijn naam is Laurien, 26 jaren jong, geboren en getogen in Enkhuizen en nog steeds woonachtig in
dat mooi stadje aan het IJsselmeer.

Na de middelbare school ben ik in aan de HvA in Amsterdam Product Design gaan studeren. In 2015 heb ik hier mijn diploma behaald en tijdens mijn studie heb ik o.a. geleerd hoe ik een product of een onderwerp en dus ook een persoon goed van zijn of haar sterkste kant kan laten zien. Fotografie had altijd al mijn interesse maar toen mijn ouders een nieuwe spiegelreflexcamera kochten en ik die van hen overnam, ben ik gaan experimenteren. Toen ik 17 jaar was, hebben we met ons gezin een reis door Azie gemaakt en sindsdien zit het reizen in mijn bloed. Ik vind het prachtig om tijdens mijn reizen de verschillende culturen en gewoontes maar ook natuur, vast te leggen met mijn camera. Het waren mooie beelden maar ik wilde meer. Ik wilde weten hoe ik een beeld kon beinvloeden d.m.v de belichting, scherptediepte en compositie.

Ik besloot de opleiding tot vakfotograaf te volgen aan de fotovakschool in Amsterdam. In de zomer van 2017 heb ik hier mijn diploma behaald. Tijdens mijn studie ben ik enorm gegroeid en heb ik ontzettend veel geleerd.

Ik zou het erg leuk vinden als ik een rol kan spelen in die belangrijke of leuke momenten in jullie leven!

Aarzel niet om contact met mij op te nemen en om de mogelijkheden te bespreken van een portret, een project, een presentatie foto of een trouwreportage.