Elke reportage is inclusief een pakket beelden. Extra digitale bestanden kunnen gekocht worden voor 7,50,- per stuk.

S T U D I O R E P O R T A G E – 80,- (max. 4 personen)

Een studioreportage kan worden gebruikt voor mooie en professionele foto’s van je gezin, een portret van jezelf voor bijvoorbeeld Linkedin of voor foto’s van je huisdier ect. Als achtergrond, kan er gekozen worden tussen verschillende kleuren.

 • De sessie zal ongeveer 45 minuten duren
 • Inclusief 10 beelden in hoge resolutie, in kleur en/of zwart wit
 • De shoot zal plaatsvinden in de studio, gelegen in Enkhuizen

F O T O R E P O R T A G E – 90,-

Een fotoreportage kan gebruikt worden voor leuke en spontane beelden van jullie als gezin, op een mooie zelf uitgekozen locatie.De prijs is gebaseerd op een reportage tot 5 personen. Bij elke extra persoon wordt er een meerprijs van 15,00,- gerekend.

 • De sessie zal ongeveer 60 minuten duren, afhankelijk van het aantal personen.
 • Inclusief 10 beelden in hoge resolutie, in kleur en/of zwart wit, per extra persoon ontvangt u 2 beelden extra.
 • De shoot kan bij u plaatsvinden of op een door u uitgekozen locatie, binnen een straal van 20 km vanaf Enkhuizen

Woont u niet in de buurt van Enkhuizen, of een locatie in gedachte die niet binnen deze straal valt? Stuur mij dan even een berichtje.

N E W B O R N – S T U D I O(5-21 dagen) – 120,-

Een geposeerde Newborn reportage vind plaats in de studio, gelegen in Enkhuizen en is gericht op de slapende baby tussen de 5 en 21 dagen oud. Wanneer jullie baby geboren is, gaat er een wereld voor jullie open. En de periode dat jullie kindje zo klein is, is maar kort. Daarom is dit moment juist zo waardevol om vast te laten leggen met een newborn shoot. Vooral de eerste dagen na de geboorte zijn speciaal.
De pasgeboren baby ligt nog graag in de foetus houding en slaapt nog veel. In de studio zorg ik ervoor dat de temperatuur lekker warm is waardoor je kleintje zich over het algemeen comfortabel zal voelen.Ik positioneer j​e kleintje in verschillende newborn poses zonder daarbij een pose te forceren en ik gebruik verschillende accessoires tijdens de reportage. Tussendoor is er voldoende tijd om even pauze te nemen, te knuffelen en om de kleine te voeden. De baby bepaald het tempo en de duur van de reportage. Over het algemeen duurt een reportage tussen de 2 en 2,5 uur.

Nadat er voldoende beeldmateriaal aanwezig is van jullie kleine, is er ook nog de tijd om in de studio van jullie als gezin beelden te maken.

 • Inclusief 10 beelden in hoge resolutie, in kleur en/of zwart wit.

N E W B O R N / B A B Y – L I F E S T Y L E – 100,-

Het verschil tussen de newborn lifestyle en de newborn studio reportage, is dat ik in dit geval bij jullie thuis foto’s maak en jullie dus in jullie eigen omgeving precies kunnen doen wat jullie anders doen, Er worden in tegenstelling tot bij de studio newborn reportage, geen geposeerde foto’s gemaakt.De lifestyle reportage laat jullie zien in eigen situatie en geeft een goed sfeerbeeld over hoe jullie zijn!

Broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van de partij, zodat jullie hele gezin ongedwongen op de foto wordt gezet. Denk aan stoeien en kroelen op het ouderlijk bed met de kleine als middelpunt.Er is meer dan voldoende tijd om tussendoor jullie kindje te voeden, verschonen en te knuffelen.

 • Inclusief 10 beelden in hoge resolutie, in kleur en/of zwart wit.
 • Inclusief reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Enkhuizen

B R U I D S R E P O R T A G E – 850,-

 • 7 uur fotografie
 • Inclusief 200 beelden in hoge resolutie, in kleur en/of zwart aangeleverd op een usb stick
 • Inclusief een kennismakingsgesprek binnen een straal van 20 km vanaf Enkhuizen
 • Inclusief reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Enkhuizen

Verwachten jullie meer/minder dan 7 uur nodig te hebben of ontvangen jullie graag meer/minder beelden? Neem dan gerust contact op voor een op maat gemaakte offerte. Er is van alles mogelijk!

B E D R I J F S R E P O R T A G E

Bent u een ondernemer en bent u opzoek naar een fotografe voor bijvoorbeeld productfotografie en/of ander promotiemateriaal voor uw website? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.