Jullie gaan trouwen! Wat een spannende tijd! Er moet van alles geregeld worden: de datum, de locatie, de ringen, de trouwjurk/trouwpak en niet te vergeten de fotograaf. Met dat laatste aspect kan ik jullie helpen. Een bruiloft heeft een begin en een eind en door alle belangrijke momenten met mijn camera vast te leggen, wordt het verhaal van jullie feestelijke dag verteld. Ik zou het een eer vinden als jullie dit aan mij toe zouden vertrouwen.

Iedere bruiloft is anders, daarom kan ik mij voorstellen dat jullie mogelijk af willen wijken van mijn drie standaard opties. In principe is alles mogelijk en kan ik een offerte maken,die helemaal op jullie dag gebaseerd is. Een kennismakingsgesprek is ideaal om dit samen door te nemen en vaak worden dan de leukste en origineelste ideeen geboren. Dit gesprek is tevens belangrijk om elkaar te leren kennen. Persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat er een klik is tussen jullie als bruidspaar en mij als fotograaf. Alleen als er een klik is, zal ik als fotograaf opgaan in het gezelschap waardoor ik onzichtbaar wordt en de meest spontane momenten kunnen worden vastgelegd. In mijn portfolio kun je veel voorbeelden van die ongedwongen en spontane beelden terug vinden.Net als beelden waarover ik een laagje humor gelardeerd heb.

Een bruiloft draait in principe helemaal om jullie, maar ook jullie gasten zijn heel belangrijk. Zij zijn door jullie met zorg uitgekozen om te gast te zijn op jullie grote dag! Hoewel jullie natuurlijk het middelpunt zijn, richt ik mijn lens ook heel graag op hen: een emotionele moeder die een traan wegpinkt, een kleuter die vol verwondering naar jou mooie jurk kijkt maar ook de vriendengroep die op jullie proost! Prachtige momenten die ik vastleg zonder dat de gasten dit in de gaten hebben. Ik wil onzichtbaar worden en opgaan in het gezelschap om zo de mooiste spontane en ongedwongen beelden vast te leggen die voor jullie ongetwijfeld heel dierbaar zullen worden en zijn. Op een enkel, (niet te vermijden) geposeerd beeld na, kies en zoek ik bewust naar spontaniteit. Ik vind spontane beelden, de mooiste beelden die er zijn omdat die een oprecht en eerlijk beeld van jullie bruiloft laten zien. Want emoties, liefde, blijdschap en feesten, doe je immers zonder erbij na te denken!

Als mijn stijl en mijn manier van werken jullie aanspreekt, neem dan contact met mij op via het contactformulier. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en jullie wensen door te spreken.