Jullie gaan trouwen! Wat een spannende tijd! Er moet van alles geregeld worden: de datum, de locatie, de ringen, de trouwjurk/trouwpak, de kaarten en niet te vergeten de fotograaf.

Met dat laatste aspect kan ik jullie helpen. Een bruiloft heeft een begin en een eind en door alle belangrijke momenten met mijn camera vast te leggen, wordt het verhaal van jullie feestelijke dag verteld. Ik zou het een eer vinden als jullie dit aan mij toe zouden vertrouwen.

Iedere bruiloft is anders, daarom kan ik mij voorstellen dat jullie mogelijk af willen wijken van mijn drie standaard opties. In principe is alles mogelijk en kan ik een offerte maken,die helemaal op jullie dag gebaseerd is. Een kennismakingsgesprek is ideaal om dit samen door te nemen en vaak worden dan de leukste en origineelste ideeen geboren. Dit gesprek is tevens belangrijk om elkaar te leren kennen. Persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat er een klik is tussen jullie als bruidspaar en mij als fotograaf. Alleen als er een klik is, zal ik als fotograaf opgaan in het gezelschap waardoor ik onzichtbaar wordt en waardoor de meest spontane momenten kunnen worden vastgelegd. In mijn portfolio kun je veel voorbeelden van die ongedwongen en spontane beelden terug vinden.Net als beelden waarover ik een laagje humor gelardeerd heb.

Als mijn stijl en mijn manier van werken jullie aanspreekt, neem dan contact met mij op via het contactformulier. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en jullie wensen door te spreken!